Opleiding Christina

ROSEDEMER

Behandeling huid met peeling van Rose de Mer, de productlijn Unstress van Christina.

Tijdens de verplichte sluiting van mijn zaak bleef ik niet bij de pakken zitten. Ik volgde de ene cursus na de andere.

Altijd fijn om bij te leren over de nieuwste verzorgingen.

Ik testte de peeling op mijn eigen gezicht en die was wel pittig. Eerst beginnen vervellen en uitdrogen om nog meer te vervellen en nadien konden de huidcellen opnieuw beginnen opbouwen. De resultaten waren verbluffend.

Een grote aanrader voor vele mensen die last hebben van couperose, acne, wijde poriën of diepe rimpels. Maar ook voor huid die te veel zonneschade heeft opgelopen als voor pigmentvlekken en perkamenthuidjes.

Peeling ROSEDEMER treatment

#anti-aging, #hydraterend, #lifting, #anti-rimpels, #voorfutlozehuid,#huidverslapping #brozeenbreekbarehuid, #zonbeschadigdehuid, #couperose, #acne #perkamenthuidjes, #littekens #pigmentvlekken #striemen

De behandeling is compleet natuurlijk en voor iedereen.

De huid heeft geleden onder de zon, airco, mondmaskers en heeft nu nood aan hydratatie om tot rust te komen. Een compact maar compleet productassortiment met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Meer weten? info@imagobeauty.be